moawestoo.blogg.se


Mysig lördagkväll..

Jane Austen- Persuasion , nybakt bulle och kall mjölk!

När man har tråkigt en lördag...


LisaFisa...

Mat är GOTT, speciellt köttfärssås enligt Lisa.

Woods..

Min vackra hoj!

Jag har kommit fram till..

 
...att varken foto eller redigering blir bra när jag känner att jag måste blogga. Med den slutsatsen har jag bestämt att bloggen får hamna lite vid sidan av och uppdateras när jag har tid för att fota. Nästa vecka har jag många inlämningar så kommer sitta med boken tryckt mot näsan halva helgen!...= inte så jättebra uppdatering.
 
 

En till mörk redigerad bild...

Lite liknande -> denna <-

Lets fly away...

Suttit och trixat lite i photoshop samt gjort lite ändringar i designen som ni ser.. ytterst små förändringar men var sak tar sin tid.
 
Känner annars för att skrika rakt ut, gråta ur all vätska ur kroppen och bara dö för jag upptäckte just att alla mina bilder från juni2011-aug2012 inte går att öppna/inte rätt överförda till min externa hårddisk!! Det vill säga, mer än 3000 bilder och minnen från händelser förra året är HELT BORTA. Jag gillar att spara foton från förr och bara sitta och titta tillbaka och ( för att inte låta allt för drömmande) minnas ibland. Jäkla skit.
UPDATE:
TACK OCH LOV! problemet löst. Alla bilder är kvar. Nu kan jag slappna av igen..

Hej och hå...

 
Jag kan väl inte påstå att jag tagit fotandet och bloggen i första hand den senaste veckan. Det har varit mycke med skola, häst och Markus istället. Jag har precis avslutat en härlig psykologi-läxa och funderar på att ta tag i lite mer uppgifter....
 

Lisa badar i vasken...




Svårt att ta bilder i ständig rörelse och dåligt ljus, men hon blev så himla söt trots halvbra kvalite!
 

i jakt på får...


Jag måste ha europas största otur. Jag har länge tänkt att jag ska ut och fota fåren som går i hagen vid stallet där jag rider. Första gången jag skulle ut och fota var dem klippta och helt nakna! Det vill säga inte så jättefotovänliga.
 
Igår när jag cyklade till stallet såg jag att det tillkommit ett gäng nya (ulliga) får i hagen och jag fick ett nytt hopp om att få ett par bra foton. Ikväll när jag var cyklade ut med kameran var fåren inte ens där! Dem var flyttade och jag har ingen aning om vart! Det ända jag hittade var lite ull i en buske.
 
Jag drar slutsatsen att det inte är meningen att  jag ska få några bilder på får. Men än ger jag inte upp!

God morgon...



Godmorgon på er, strax ska jag ta bussen in till skolan och ha lite lektioner, bla psykologi som jag tycker är riktigt roligt! Hoppas ni får en bra dag!

Mörk redigering

 
Jag ligger i sängen och redigerar lite, egentligen skulle jag göra en ny header, men det slutade med den här bilden- jag måste säga att det är riktigt roligt att sitta i photoshop och testa sig fram. Den här bilden blev mörk och lite läskig eller sorgsen. Kanske för att Markus och jag såg två skräckfilmer i helgen...

Bakning...


Titta vad man kom hem till efter skolan i fredags, nybakade cupcakes! Alva 9, år och hennes kompis hade varit i farten och härjat runt i köket.

Labababa...



Nu drar jag och Markus iväg på labyrint! Har försökt att trixa lite med designen men det går inge vidare, så med några vredesutbrott och lite mindre hår kvar på huvudet lägger jag kodningen åt sidan och åker istället in till stan för att ha lite kul ( med min snorige och sjuke Markus! ) Vi hörs eventuellt imorgon igen, nu är det dessutom helg så då har jag lite mer tid till kameran.
 
 
 

Grattis Anden...



Idag var det minikalas! Med en skrikande 8 månaders syster lyckades vi i familjen äta denna goda tårta som mamma bakade tidigare idag! Imorse hade vi även, som vi alltid har när någon fyller år, paket öppning och frukost på sängen. Mysigt!
 

Sometimes I wonder why...

Nikon D3000, Nikkor 50mm AF.S f/1.8g
 
 

Naturfoto...

 
Egentligen är jag inte så mycket för natur-fotografering, men den här vart jag nöjd med.
Jag gick annars loss inte på Stadium och Intersport idag! Halva plånboken fattigare är jag nu redo för idrottslektioner igen! (Vad det här hade med trädbilden att göra vet jag inte riktigt..)

Motljus...



Var ute och testfotade lite motljus för första gången.. Riktigt riktigt svårt.. speciellt med fjärrutlösare och en vind på 1500 m/sek. (..nästan) . Funderar förresten på att köpa photoshop.. Iphoto-redigeringen är inte optimal om man säger så..

Herr vårtbitare var på besök...

Gissa vad jag ska på ikväll? Lars Winnerbäck! Gissa vad jag ska på nästa vecka? Labyrint! Dem två bästa på raken! 
 
Vet ni förresten vem jag hittade på fönsterkarmen nyss?- Herr vårtbitare. Det blev dock ingen längre vistelse för när herren bestämde sig att klättra in i rummet fick han nobben.