moawestoo.blogg.se


Gör om på bloggen ...

.. Bara för jag har ett förändringsbehov. Ska förresten köpa håårtoning i helgen och färga håret mörkt! Imorgon är det stockholm horseshow som gäller och ikväll kommer Markus och så ska vi sitta barnvakt!
 
Hur som helst är det bara halvfärdigt eftersom jag faktiskt inte har någon aning om hur jag vill att designen ska vara. Tänkte dra mig ut i snön på söndag och fota lite porträttbilder till headern.
 

Twilight Saga

Ja... vad ska jag säga. Övning ger nog färdighet. Reslutatet blev inte riktigt hundra och jag var väldigt väldigt slarvig. Tänkte gå ut någon dag och fota bilder speciellt för en sådan här redigering, denna bilden var en aning ljus i bakgrunden och i håret. Bortsätt från det och utifrån förutsättningarna är jag nöjd!
 
Tänkte förresten se den sista twilight filmen snart på bio, bara för att jag måste. Jag har ju faktiskt sätt alla andra filmer på bio och då är det inte ett alternativ att hoppa den sista!

Rosa höst

Hej! Här ligger jag i soffan helt utslagen. Vi hade basket på idrotten och jag svettades som en galning (..och har inte duschat än heller. fräscht!!) Jag blev klar med min analys nyss vilket betyder att jag får sovmorgon till 9 imorn och slutar runt 12. Very najs.
 
Jag såg eclipse igår och blev väldigt inspirerad, därför ska jag nu kasta mig in i photoshop och försöka få fram en vampyr-Moa! Ha en bra kväll!

Det luktar gott i huset...

Snart är julen här! Längtar som fasen!

Min söndag. Helt enkelt

Min dag spenderades i Älvsjö på Stockholms fotomässa! Jag hann gå på 4 föreläsningar och de var riktigt bra iallihopa! Extremt speciell fotografering på sista bilden, men resultatet vart skitbra!
På 6 timmar avklarade vi stället och åt sedan lite sushi i kungshallen innan jag tog tåget hem. Jag fick lite tidiga fotorelaterade julklappar som jag tänkte visa upp här på bloggen någon dag. Ikväll blir det däremot inte för nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite bok! Hoppas ni har haft en mysig helg och får en bra kommande vecka!

Tell me something that I don't know

Två Bilder från förra sommaren. Ligger i sängen och redigerar lite bilder samtidigt som jag ser portkod 1321. Jag har det allmänt mysigt helt enkelt.

Ungefär såhär känner jag;

Såhär känner jag just nu; att jag sitter instängd med frosten och utanför är planet mot värmen.
 
Jag har annars pluggat flitigt idag, 3 timmar efter skolan. Jag har hunnit med att läsa religion, tittat på youtubeklipp om ekvationssystem samt skrivit lite på min engelska bokanalys. Inte illa pinkat, jag känner lite som dem flesta känner när dem tränat. Det är riktigt jobbigt att sätta igång men så oerhört skönt när man är färdig!
 
I helgen kommer jag ta tåget upp till stockholm, och pappa, för att gå på fotomässan! Det ska bli riktigt roligt och lite belöning för allt hårt pluggande. Jag var där förra året också och kollade på utställningarna, det här året tänkte jag även gå på föreläsningarna.Det kommer bli en toppenhelg rent ut sagt.

Helgfrukost kan vara det bästa jag vet

Lyxade till det lite med brämhults färskpressade juice! G O T T !

Morgonstund har guld i mun

07.06 imorse fick jag, mitt under frukosten, skena ut med stativet och kameran i högsta hugg! Som ni själva kanske vet så blir soluppgångar aldrig rättvisa på bild, men det var så himla fint ute!

Goda vänner och vilda rosor kommer alltid tillbaka

Självporträtt från i lördags, nikkor 50mm f/1.8 + lite ps
Tips vid porträttfotografering i liggande läge, ha objektet(modellen) i ena delen av fotot, det vill säga inte i mitten. Ha även en ungefärlig liknande bakgrund som objektet för att inte störa/förvirra ögat. Det gör att modellen smälter in mer i bilden och ser inte så missplacerad ut. Tredje och sista tipset är att ha ögonen mot solen för att dem ska ljusas upp och få mer liv i sig samt för att inte få för mycket skuggor runt ögonen.
 
Mitt argumenterande tal gick förresten bra igår, dock var jag sjukligt nervös! Sov i två timmar när jag kom hem, hade säkert gått och spänt mig hela dagen..

Sushi


Riktigt suddig men extremt god sushi från helgen. Förbannat dyrt men verkligen värt det. Kan ju dock inflika att det inte ens var jag som betalade...
 
Längtar som fasen till fredag på tal om ingenting.. Idag ska jag till farbror doktorn samt (eventuellt.. om jag inte skjuter på det en vecka) ha ett argumenterande tal om...bröd..och...t-shirt! Uppgiften var att skapa en produkt eller ett koncept om dessa två ord tillsammans. Sjukt svårt, speciellt när fantasin är på 0.
 

Fall Flower

Två bilder som jag tog i helgen.

Godmorgon


Ny Vecka, nya tag! Och denna nya vecka startar jag upp med en skoldag från 09-11-40! Somliga har det tufft... Här är förresten en frukostbild som jag faktiskt blev väldigt nöjd med, oboy, ostmacka och ägg- det är grejjer det..

Wise words come from wise minds

Nikkor 50mm f/1.8 , Photoshop Cs6

Fredagsmys med Johan Falk och Antipasto

 Jag har haft en riktigt mysig helg med min mamma och 10 månader gamla syster. Anders har varit bortrest under helgen så vi har haft tjejmys med mys på stan, antipasto, johanfalk filmer och ikea. Igår åt vi även sushi och myste till det. Jag har under helgen hunnit samla på mig lite foton som jag tänkte redigera under veckan och sedan lägga upp här på bloggen. Ikväll kommer Markus och det blir en sista myskväll framför solsidan innan ännu en skolvecka drar igång!

Min Lediga Dag

Började med en god Lunch På Waynes efter mitt möte på skolan. Chevré-focaccia och Chailatte!
LisaFisa
 
Det blev även ett besök på Biblioteket, jag gillar att vara där, det är så himla lugnt och tyst!
En ny bok i Foleys "shoo" serie, en lite för lättläst bok för mig men jag tycker ändå att den är värd att läsa, om killar i stockholmsförrorten. Böckerna hänger inte ihop men har ändå samma tema.
 
 

Bråkdelen av en sekund

Lite rörigt.. jag gör om på bloggen..

I brist på annat

Eftersom jag slutat sent den här veckan så har det hunnit bli mörkt innan jag kommit hem, vilket gjort att fotografering inte har varit ett optimalt alternativ. Idag däremot kom jag ju på denna briljanta idé, ( och med lite insperation såklart) Är inte helt nöjd, men godkänt eftersom det är första gången och för att bilarna kom så sällan.
 
Imorgon har jag en ledig dag och tänkte faktiskt då ge mig ut och fota lite självporträtt!

Kossan Mu

Två ko- bilder från veckan, som spenderades med herr bonde Johansson. Verkar förresten som bild nr 2-kossan kliar sig i näsan... med...tungan..

Melle

Melvin 2012-09-31, nikkor 50 mm f/1.8
 
Hej jag har varit hos min pojkvän på landet i 3 dagar, riktigt skönt! Dock har jag inte haft tillgång till internet, men lite bilder har jag hunnit ta! Vi har annars målat om Markus rum och resultatet vart jättebra, ska bli kul och se hur det hela blir när han har fått in sina nya möbler :)