moawestoo.blogg.se


Frostnatt

Det var riktigt fin frost på vår altan igår morse, det märks att vintern inte är långt borta! Det mysigaste med denna årstid är att jag kan ha min tjocka vinterjacka igen, att dricka varm choklad efter ridturerna och den mysiga julstämningen som blir när snön fallit.
 

Dop; middagen

Lanemos Estellebakelse är grymt god! Kladdkakebotten, sockerkaka, rabarbergrädda och morotsmarmeladgrädde, och som körsbäret på toppen- marsipan!

Systers Dop


Pink fall...

bläääh.... känner mig inte nöjd med designen.. får ta upp det imorgon igen. Nu tänkte jag kolla på JohanFalk och ta på mig pyjamasen. Det + täcke och oboy är perfekt just nu! Imorgon är det dessutom sista skoldagen innan höstlovet!

Snöoväder mitt i övningskörningen..

Jag fick helt enkelt avbryta övningskörningen på grund av vädret... Såg knappt på vägen och hade det kommit någon stackars gångare utan reflex hade denne varit platt som en pannkaka vid detta laget.. Lite mysigt är det faktiskt, ska snart göra en kopp varm oboy och redigera lite bilder, jag hann nämligen fota lite höstbilder innan ovädret kom!

Mys med pappa på steves...


höstpromenad med Lisa..

 

tjugonde oktober...

Detta är nog den ändå fotningen jag gjort under dem senaste.. ja vad kan det vara? nästan två veckor? Fotoaktiviteten är på topp. Om det förövrigt är någon som söker en babysitter så finns denna fining på blocket.
Jag är annars uppe i stockholm med min Markus och har det ganska bra, laddar upp inför den sista skolveckan innan lovet! Då ska jag fota, det lovar jag.

9 oktober 2012


 

Carbonara de mi madre..

Dagens middag. Ser förövrigt att mina senaste inlägg har varit under kategorin "ätbart". Lite enspårigt! Jag är på G med lite annat, jag har inte riktigt haft tid att ge mig ut och fota lite självporträtt men snart kommer det.

Popcorn när den är som bäst...

Var på bio med min andra halva igår! Vi såg taken2, inte riktigt vad jag hade hoppats på men ändå helt okej. Vad som helst blir bra bara jag får mysa med Markus! Sedan vart det kebab på hakepi och gos hemma. Riktigt bra.

Nu tar jag också helg..!